Curier județean
 
 Meniu
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Prima pagină
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  • La Alba Iulia
    Stație modernă de reglare-măsurare în domeniul alimentării cu gaze naturale
        Strategia Ministerului Economiei și Comerțului de dezvoltare în domeniul alimentării cu gaze naturale s-a concretizat pentru mu­nicipiul Alba Iulia prin montarea unei moderne stații de reglare - măsurare, precum și a unei conducte noi de alimentare pentru cartierele Micești și Cetate. "Valoarea investiției este de aproximativ 3 miliarde de lei și era absolut necesară avându-se în vedere faptul că în aceste zone locuiește peste jumătate din populația mu­nicipiului. Prin aceste dotări vor putea fi evitate de acum înainte problemele de alimentare cu gaze naturale, care se iveau din pricina unor condiții meteo neprielnice", ne-a declarat prefectul Mugurel Li­viu Sârbu.(R.J.)
    Ilie Crișan a fost demis
        Referitor la articolul din ziarul Unirea cu titlul PUR Câmpeni trece la PNL, în virtutea dreptului la replică, facem următoarele precizări: domnul Ilie Crișan ar trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și onestitate și să nu dezinformeze opinia publică cu povești vâ­nătorești; domnul Ilie Crișan a fost demis încă din luna august 2003 din funcția de președinte al filialei Câmpeni, pentru inactivitate și neimplicare în dezvoltarea și structurarea partidului în zonă; în locul domnului Ilie Crișan a fost numit un om de caracter, cinstit și onest, în persoana apreciatului profesor Gheorghe Bădău.
        Recomandăm PNL-ului să facă achiziții valoroase și nu voiajori politici, pentru că s-ar putea să-și compromită serios șansele la alegerile din 2004. (Președinte Filiala PUR (social-liberal) So­ho­dol, primar Iosif COROIU)
    Porni Luceafărul...
        Ca în fiecare an, la aniversarea nașterii lui Mihai Eminescu, Despărțământul ASTRA "Timotei Cipariu" Blaj, Inspectoratul școlar Județean Alba și Primăria municipiului Blaj organizează în 15 ia­nuarie o serie de activități omagiale la care sunt invitați să participe, alături de membri ASTRA, și elevii blăjeni, toți locuitorii Micii Rome pentru care Mihai Eminescu înseamnă ceva. Programul va începe la ora 12.00, în Piața 1848, unde la bustul lui Mihai Eminescu vor fi depuse coroane și jerbe de flori, iar elevii școlilor blăjene vor prezenta un moment artistic. De la ora 16.00, la Casa de Cultură "Iacob Mureșianu" se va desfășura un medalion literar-artistic sus­ținut de profesoarele Angela Groza, Ana Solomon, Daniela Pănă­zan, un moment poetic și muzical susținut de elevii liceelor blăjene, un recital de poezie din creațiile membrilor Cenaclului de elevi "Fântâni ale darurilor" al ASTRA, un moment muzical pe ver­suri eminesciene. De asemenea, va avea loc prezentarea expoziției de carte "Opera lui Eminescu în colecțiile Bibliotecii "Școala Arde­lea­nă" Blaj". (A.D.)

    Sus

    © Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
    Toate drepturile rezervate.