Curier județean
 
 Meniu
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Prima pagină
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  • Partidul Noua Democrație Alba în sprijinul nevoiașilor
        Pornind de la prevederile Noului Cod Fiscal, conform căruia con­tribuabilii persoane juridice sau fizice pot opta pentru redirecționarea unor cote de 5% respectiv 1% din impozitul pe venit pentru sus­ținerea unor organizații non profit, asociații culturale sau de asistență socială etc, membrii Partidului Noua Democrație Alba au decis să vină în sprijinul persoanelor nevoiașe. În acest sens Lucian Pralea a declarat că instituțiile care vor fi vizate în primul rând sunt cele de asistență socială - cămine de bătrâni, case de copiii sau ONG-uri cu acest obiect de activitate din județul Alba. Pentru că Partidul Noua Democrație dorește să se implice cât mai mult în viața "cetății", și orice mijloc va fi exploatat, dovedind că în ce-i privește de la vorbe la fapte calea este scurtă. Și pentru a nu nedreptăți pe cineva, be­neficiarii acestui ajutor vor fi desemnați prin decizie colectivă în fiecare lună. Desigur că sumele nu sunt foarte mari, dar gestul mem­brilor PND Alba se dorește un exemplu și pentru celelalte par­tide politice, ca și pentru contribuabilii neangajați politic.
    Anca DINICĂ

    Dor de Eminescu
        Joi, 15 ianuarie 2004, orele 13.00, Casa de Cultură "Avram Iancu" Câm­peni, găzduiește a V-a ediție a concursului literar "Dor de E­minescu".
        Concursul, sponsorizat de SC "Montana" SA Câm­peni cu cărți în valoare de 3 milioane de lei, este organizat de catedra de limba română, biblioteca Școlii cu clasele I-VIII Câmpeni și Clubul Elevilor. Echipajele constituite din elevi ai claselor gimnaziale vor susține probe constând în întrebări din viața și opera poetului, proba de recunoaștere a titlului unor poezii, proba de creație literară "Un gând pentru poet" și proba de recitare.
        Sunt așteptați cu drag toți iubitorii poeziei eminesciene. (Orga­nizator Prof. Iuliana MIHEȚIU, Școala cu cls. I-VIII Câmpeni)

    Sus

    © Copyright S.C. Unirea Pres S.A.
    Toate drepturile rezervate.