Curier județean
 Meniu pentru stângaci
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Prima pagină
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  •  Meniu pentru dreptaci
  • Ultima oră
  • Editorial
  • Prima pagină
  • Alte căutări în arhivă
  • Reveniți la ziua de azi
  • Pregătiri pentru campania agricolă de primăvară
        Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Alba, împreună cu Oficiul Județean pentru Consultanță Agricolă organizează joi, 12 fe­bruarie a.c., de la ora 10,00, la sediul DADR Alba, cursul de per­fec­ți­onare a specialiștilor din agricultura județului nostru. Dintre te­mele abordate cu acest prilej amintim: * Noutăți tehnice și tehno­logice la culturile de cereale și plante tehnice; * Subvenții în domeniul vegetal; Forme asociative în domeniul vegetal; * Modalități de contractare la sfecla de zahăr; * Prezentarea ofertei de soiuri și hibrizi pentru anul 2004; * Producerea și comercializarea semințelor; * Furnizori de inputuri - Apro Horea, Agro Service, Alcedo etc; * Societăți de asigurare pentru agricultură - Agras-Omniasig, ARDAF, Asirom, Astra. Vor susține comunicări: prof. dr. ing. Petru Guș, dr. ing. Ioan Haș, dr. ing. Constantin Naghy, ing. Nicolae Budrală, ing. Ioan Armeanu, ing. Ioan Dărăbanț, ing. Ioan Bădilă, ing. Nicolae Albu. Sunt invitați să participe la lucrările simpozionului toți producătorii agricoli interesați de temele prezentate. (A.D.T.)
    De Valentine's Day
    Balul tinerilor social democrați
        Vineri, 13 februarie a.c. începând cu ora 19.00, Casa de cultură a sindicatelor din Alba Iulia va găzdui Balul tinerilor social democrați organizat de către PSD Alba cu prilejul Zilei Îndrăgostiților. Intrarea este liberă și sunt invitați să participe tineri, indiferent de apartenența lor politică. Acestora li se vor oferi multe concursuri, muzică bună, băutură gratis și alte surprize.(R.J.)
    Alianța "DA" avidă de putere
    •Declarație politică rostită ieri, 10 februarie 2004, în plenul Camerei Deputaților
          Domnule președinte, stimați colegi,
        Comunicatul remis în ziua de 9 februarie de Alianța "DA", prin care se solicită demisia Guvernului Adrian Năstase este relevant pentru modul mai mult decât defectuos prin care PD și PNL înțeleg să trateze un anumit moment politic. Lipsa coeziunii politice de care dă dovadă Alianța CDR 2003 sfidează chiar și incoerența decedatei Convenții Democrate din România, condusă în momentele ei de "glorie" de către Emil Constantinescu. Îndrăzneala până la obrăz­nicie a Alianței, care se constituie într-un atac murdar și mincinos la adresa PSD, dovedește definitiv conduita distructivă și dăunătoare a politicii acestor două formațiuni. Perseverând în acțiuni de mani­pulare fără nici o speranță în a reprezenta o opoziție prin construcție, PD și PNL și-au dat arama pe față de această dată într-o manieră irevocabilă. Avidă de putere, cu judecata profund afectată de țeluri prea înalte, nu întotdeauna realizabile, dar perseverentă în acțiunea ei, Alianța "DA" a ajuns până într-acolo încât să profite de un moment mai special pentru România pentru a-și crește cota în sondaje. Ei bine, DA!, puneți-vă pofta în cui! Sunteți într-un disperat "Acum ori niciodată!", care vă determină să sacrificați orice, pe oricine și oricum - chiar și interesul național - pentru a vă atinge scopul! Propun să vă schimbați titulatura în mult mai reprezentativul "NU", ilustrare a sloganului dumneavoastră "Nu ne luați în seamă!"
    Codrin Ștefănescu, secretar executiv al PSD, deputat de Alba

    Sus

    © Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
    Toate drepturile rezervate.