Prima pagină Ediția din: 6.4.2004
"Icoana din sufletul copilului"
    Astăzi, la ora 13.00, la Arhiepiscopia Ortodoxă Română din Alba Iulia va fi vernisată expoziția "Icoana din sufletul copilului". Mani­fes­tarea se derulează sub egida Olimpiadei Naționale de Arte Vizuale și Istoria Artelor - Alba Iulia 2004. De asemenea, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia va găzdui și expoziția de artă contemporană a profesorilor de specialitate de la liceele de artă participante la Olimpiadă, ne-a informat prof. drd. Ioan Traian Mârza, director ad­junct al Liceului de Muzică și Arte Plastice Alba Iulia. (N.I.T.)
Jandarmii se reorganizează
    Pe linie de ordine publică, în județul Alba au fost create patru secții de jandarmi: la Alba Iulia, Aiud, Blaj și Câmpeni, care au aron­date 9 posturi la Arieșeni, Baia de Arieș, Abrud, Zlatna, Ocna Mu­reș, Teiuș, Jidvei, Sebeș și Cugir. Doar primele trei secții sunt aco­perite cu personal, în timp ce pentru Câmpeni se mai așteaptă apro­barea posturilor de către ministrul de Interne. (F.R.)
Donatori de Paște
    În ultima perioadă a crescut numărul donatorilor de la Centrul de transfuzii sanguine Alba, ne-a informat șefa acestei instituții, dr. Elena Popescu. Cei mai mulți donatori sunt rude sau cunoscuți ai bolnavilor internați în spital și care au nevoie de sânge. O altă cate­gorie de donatori este cea a oamenilor nevoiași care sunt atrași de bonusurile oferite. Este vorba de un bon de masă de 200.000 de lei, 2 zile libere de la locul de muncă, la a cincea donare, în doi ani, un bon de alimente de 500.000 de lei și reducere de 50 la sută pe transportul local în comun pentru perioada dintre două donări.(F.R.)
Cadou de iepuraș
1 milion de dolari la extragerea Loto
    Loteria Română are un nou report la Loto 6 din 49, care depă­șeste 1 milion de dolari la extragerea de Paște. De Paște valoarea premiului va crește, spun reprezentanții Loteriei Române. Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, premiul cel mare va mai fi suplimentat cu ceva bani, așa că, dacă va exista un mare câștigător, acesta va primi mai bine de 1,5 milioane de dolari. Până acum, cel mai mare câștig al Loteriei Române a fost de peste 4 milioane de euro.(F.R.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.