Următoarea ediție - 3 mai Prima pagină Ediția din: 30.4.2004
De 1 Mai,
Poștașii se recreează
    Departamentul Relații Publice al Companiei Naționale Poșta Ro­mână S.A. dorește să aducă la cunoștința publicului programul de lucru pentru ziua de 1 Mai 2004:
    *toate oficiile poștale vor fi închise pentru public;
    *nu se efectuează activități de distribuire în această zi. Vă mulțu­mim pentru înțelegerea de care suntem siguri că veți da dovadă.
    În consecință, dacă poștașii sunt liberi presa nu se distribuie. În schimb luni, ziarul "Unirea" va aduce toate informațiile la cald plus suplimentul "Unirea Sport". Vă mulțumim și noi pentru înțelegere și vă dorim petrecere plăcută la iarbă verde.
Carabină militară plus 100 de cartușe găsite la Zlatna
    Poliția Zlatna a fost sesizată miercuri, 28 aprilie, în jurul orei 8.00, de Simion F., localnic din cartierul Suseni că, în timp ce demola un grajd, a găsit armament ascuns într-o nișă. Mai exact, omul a dat peste o carabină militară și 100 de cartușe de 7,92 mm. Polițiștii au ridicat arma pentru expertiză. Casa a fost cumpărată de actualul pro­prietar de la moștenitoarele unui bărbat implicat în luptele de re­zistență anticomunistă de la sfârșitul celui de-al II-lea Război Mon­dial. (N.I.T.)
Lansarea națională a candidaților PNL
    Vineri 30 aprilie 2004, la Brașov, în prezența președintelui Theo­dor Stolojan și a Biroului Executiv Central, Partidul Național Liberal organizează lansarea națională a candidaților săi pentru alegerile lo­cale. Evenimentul se va desfășura la Sala Sporturilor din Brașov, în­cepând cu ora 12.00. (N.I.T.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.