Curier județean
Mesaj de Ziua Națională a Medicului Veterinar
    A devenit o tradiție ca la 15 mai să sărbătorim ZIUA NAȚIONALĂ A MEDICULUI VETERINAR.
    Se cuvine să aducem un pios omagiu, neștearsă amintire și recu­noștință marilor noștri înaintași, pentru tot ce au făcut pentru noi, pentru realizările lăsate drept moștenire, pentru dăruirea și abne­ga­ția cu care au contribuit la definirea profesiunii noastre și la pro­gre­sul medicinii veterinare românești.
    Adresăm de asemenea alese sentimente de mulțumire, apreciere și respect, personalităților contemporane și colegilor - tineri și vârst­nici - care, prin priceperea și munca lor neobosită, dragostea și devotamentul pentru profesiune, au apărat prestigiul medicului vete­rinar și au făcut cunoscute meritele și contribuțiile noastre în știință, în economia națională și societatea românească.
    Medicina veterinară trebuie să ocupe și în continuare un loc de frun­te în societate, bucurându-se pe măsură de aprecierea și spri­jinul conducerii statului.
    Suntem în stare să facem lucruri mari, să fim uniți și să con­struim un corp profesoral de elită spre binele nostru și al țării. Pentru a putea face față concurenței care deja există în profesia noastră, trebuie să avem o pregătire cât mai bună și la zi. Să perfectăm ceea ce mai este necesar în privința legislației sanitare veterinare na­ți­onale, pe care să o aplicăm întocmai și să căutăm să înțelegem și să ne însușim cât mai bine legislația veterinară a Uniunii Europene, pentru a fi pregătiți atunci când se va realiza integrarea europeană a țării noastre.
    Cu prilejul zilei de 15 mai 2004, adresăm tuturor colegilor din ju­deț felicitări, urări de bine, sănătate și succes în toate activitățile și acțiunile pe care le întreprind.
    LA MULȚI ANI!
Conducerea Direcției Veterinare și pentru siguranța alimentelor, Consiliul Asociației medicilor veterinari și Consiliul Colegiului medicilor veterinari - Alba

    Sărbătorim la 15 mai ZIUA MEDICULUI VETERINAR, ocazie ce-mi oferă plăcerea de a vă ura dumneavoastră, doamnelor și domnilor colegi, cele mai frumoase împliniri profesionale și personale, să­nă­tate și viață lungă, LA MULȚI ANI profesiei căreia ne-am dedicat și căreia îi slujim cu onoare!
Dr. Ioan DÂRZU, director executiv al DVSA Alba

Lovește și fugi!
    Poliția Sebeș a fost sesizată miercuri, 12 mai, de patronul unui magazin din localitate despre faptul că patru tineri necunoscuți i-au furat mai multe bunuri din magazin după care au dispărut în trombă cu un autoturism marca Renault 19 înmatriculat SB-03-PAC. Recla­mantul le-a spus polițiștilor că aceiași tineri îi mai furaseră bunuri din magazin și în 7 mai a.c. Renaultul a fost dat în urmărire de polițiștii din Sebeș. Spre ghinionul hoților și norocul polițiștilor, Renaultul a fost depistat în aceeași zi deoarece fusese implicat într-un accident rutier în localitatea Miercurea Sibiului, ocazie cu care toate bunurile furate de la Sebeș... s-au împrăștiat pe carosabil, la vedere. Cei pa­tru băieți care acționau după principiul "lovește și fugi" sunt toți din Sibiu: Ovidiu Natea (30 de ani), Ovidu Nicoară (21 de ani), Nicolae Boar (23 de ani) și Nicoară-Bârza Marius (25 de ani). Prejudiciul a fost recuperat iar cei patru sunt cercetați pentru comiterea infra­cți­unii de furt calificat. (N.I.T.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.