Curier județean
Așteptată în fiecare an cu mare interes de ama­torii de bere și voie bună
Sărbătoarea Bergenbier la Blaj
•Interbrew România organizează la Blaj, în zilele de 15 și 16 mai, Sărbătoarea Bergenbier
      A treia ediție a Sărbătorii Bergenbier, desfășurată în aer liber, pe Câmpia Libertății din Blaj, aduce multe surprize, voie bună și veselie celor care vor alege să petreacă zilele de 15 și 16 mai într-o atmos­feră de sărbătoare, cu Bergenbier din belșug și muzică românească.
    "După succesul înregistrat în ultimii doi ani, putem spune cu cer­titudine că Sărbătoarea Bergenbier are deja tradiție. Intenționăm să continuăm acest șir de evenimente și în anii următori. Vă așteptăm la acest sfârșit de săptămână pe Câmpia Libertății din Blaj să ne bucurăm de o sărbătoare pe cinste alături de Bergenbier", afirmă Mi­hai Albu, Director General Interbrew România.
    Pe 15 mai, începând cu ora 12.00, sunteți așteptați pe Câmpia Li­bertății să petreceți alături de prieteni și să vă bucurați de toate sur­prizele pregătite de organizatori. Seara se va încheia cu un concert al trupei Proconsul. Petrecerea va continua duminică, 16 mai, cu a­ce­leași ingrediente, muzică și veselie, iar seara, trupa Voltaj, va încheia sărbătoarea din acest an printr-un concert extraordinar.
    În cele două zile de sărbătoare, porțile fabricii din Blaj vor fi des­chise pentru vizitatori.
    Interbrew România produce Bergenbier la Blaj din 1995, iar în va­ra anului trecut, fabrica a fost dotată cu o linie tehnologică modernă care permite berii Bergenbier să se prezinte într-o nouă haină - Q-Pack, un ambalaj revoluționar, care asigură păstrarea berii în condiții optime pentru mai multă vreme. În acest an Interbrew România a investit în fabrica de la Blaj 5.500.000 Euro într-o nouă linie PET, complet automatizată.
    Vă invităm cu drag la bere și voie bună!
Câștigătorii festivalului-concurs "Comoara satelor"
    La Blaj a avut loc prima ediție a Festivalului-concurs de muzică populară "Comoara satelor" o manifestare care are drept scop des­coperirea de noi talente interpretative ale folclorului românesc. Prin­ci­palii organizatori au fost Despărțământul ASTRA "Timotei Cipariu" Blaj, Primăria municipiului Blaj, Centrul județean al creației populare Alba, Direcția Județeană pentru Cul­tură, Culte și Patrimoniu Cultural Național Alba, Institutul Teologic Greco Catolic Blaj și Casa de cul­tură Blaj. După un concurs de înaltă ținută, juriul a decis să acorde următoarele premii: *Premiul I: Maria Elena Filimon (Sebeș) și Floa­rea Codrina Moga (Ampoița); *Premiul II: Oana Maria Matei (Nă­săud) și Maria Roxana Reche (Cut); *Premiul III: Dorin Cos­tinaș Pintea (Bistrița) și Angela Kristof (Galda de Jos); *Premiul ziarului "Unirea": Elena Câmpean (Lancrăm) și Florin Toader (Șu­gag); *Premiul pentru autenticitate, oferit de Casa de Editură "Buna Vestire" Blaj: Oana Maria Matei din Năsăud.
Aurel ROMAN

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.