Curier județean
PRM Alba la ceas de bilanț
    Un primar de oraș, doi viceprimari, 65 de consilieri locali și trei consilieri județeni este un bilanț demn de luat în seamă, deși nu es­te deloc mulțumitor pentru conducerea filialei Alba a PRM. Impli­carea sau neimplicarea liderilor filialei locale, mesajul transmis cetă­țenilor și cât a fost acesta de adecvat, promptitudinea cu care s-a răs­puns tuturor chemărilor filialei județene, responsabilitatea fiecărui cetățean care s-a considerat membru sau simpatizant al PRM vor fi doar câteva dintre subiectele ce vor fi analizate pe larg la ședința ple­narei Consiliului Județean Alba al PRM, care va avea loc sâm­bătă, 10 iulie a.c. în Alba Iulia. Această adunare se dorește a fi în primul rând un bilanț al alegerilor locale din iunie și apoi un moment de început pentru pregătirea în vederea alegerilor parlamentare și pre­zidențiale din noiembrie - decembrie 2004.
    Tot cu acest prilej vor fi stabilite sarcini concrete de muncă pe tărâmul activității politice pentru toți cei care au obținut funcții de dem­nitate publică pe listele PRM (consilieri locali, consilieri jude­țeni, primari și viceprimari).
    Plenara Consiliului Județean va fi prezidată de președintele filialei, deputatul Emil Crișan, iar ca invitat din partea conducerii superioare de partid va fi prezent la Alba Iulia domnul Petru Călian, președintele filialei județene PRM Cluj Napoca. (Biroul de presă PRM Alba)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.