Curier județean
Verificarea recruților născuți în anul 1984
     În conformitate cu prevederile Legii 46/1996, privind pregătirea populației pentru apărare, în perioada 6 septembrie - 22 octombrie 2004, se desfășoară la sediul C.M.J. Alba, activitatea de verificare a recruților născuți în anul 1984 și înainte de acest an, a absolvenților instituțiilor de învățământ superior, pentru încorporare, precum și ac­ti­vități de clarificare a situației medico-militare. Facem precizarea că potrivit art.63 din Legea 46/1996, serviciul militare este obligatoriu, iar pentru pregătirea în cadrul serviciului militar activ, cetățenii pot fi încorporați până la vârsta de 35 de ani.
    Tinerii chemați la încorporare sau pentru clarificarea situației me­dico-militare sunt obligați să primească ordinele de chemare emise de Centrul Militar Județean Alba și să se prezinte la data, ora și locul prevăzute în acesta, cu documentele și actele specificate în ordinul de chemare sau alte acte justificative.
    Neprezentarea sau sustragerea de la recrutare sau încorporare constituie infracțiune și se pedepsește conform prevederilor art. 353 și 354 din Codul Penal cu închisoare sau amendă.
Comandantul Centrului Militar Județean Alba
Lt. col. Vasile BOCUȚ

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.