Curier județean
Jidveiul în haine de sărbătoare
•Concurs cu premii importante
     Primăria comunei Jidvei aduce la cunoștința tuturor cetățenilor co­munei Jidvei și din localitățile componente că a inițiat o amplă acțiune concurs de gospodărire și înfrumusețare a caselor, gospodăriilor și străzilor. Se are în vedere repararea și spoirea fațadelor caselor, vop­sirea porților și gardurilor, curățarea și întreținerea rigolelor, zonelor verzi, a șanțurilor, văruirea pomilor, bordurilor și podețelor.
    Acțiunea este prevăzută a se încheia în ziua de 15 septembrie 2004. La nivelul Consiliului local Jidvei a fost alcătuită o comisie care se va deplasa pe toate ulițele și străzile comunei pentru evaluarea rezultatelor obținute de fiecare gospodar. În funcție de punctajul pe care îl vor obține se vor acorda următoarele premii: locul I - 3 frigidere, locul II - 3 televizoare color și locul III - 3 aragaze.
    Sunt invitați să se întreacă spornic toți cetățenii comunei pentru ca la cea de a treia ediție a manifestării cultural-folclorice: "Strugurele de aur", care va începe în 16 septembrie, Jidveiul să fie primenit și îm­brăcat în haine de sărbătoare.

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.