Curier județean
În atenția actualilor și viitorilor clienți ai SC SALPREST SA din Cugir și Vinerea
     În cursul săptămânii trecute SC SALPREST SA a inițiat înche­ierea de contracte de salubritate în localitățile Cugir și Vinerea. Ofer­ta societății este una avantajoasă atât din punct de vedere al dotării - recipienții pentru colectare sunt oferiți gratuit - cât și din punct de vedere al tarifelor practicate.
    SC CUGIREANA SA a intrat în alertă tardiv după părerea noastră, având suficient timp până în prezent pentru a-și dezvolta dotarea și managementul în domeniul salubrității.
    Cetățenii cu domiciliul în localitățile mai sus amintite să nu se tea­mă deoarece procesul inițiat de noi în vederea încheierii de con­tracte de salubritate este unul ireversibil. Administrația locală împre­ună cu Consiliul local cu siguranță au un interes comun în ceea ce privește modernizarea și fluidizarea serviciilor de salubrizare în folo­sul cetățeanului. De asemenea, angajații pe care îi va avea SC SAL­PREST SA pentru deservirea localităților mai sus amintite (munci­tori, casieri, organizare, management), vor fi din Cugir și Vinerea.
    Dorim ca prin implicarea societății noastre în salubrizarea muni­cipiului Cugir, acesta să-și schimbe aspectul în bine, cetățenii să fie scutiți de priveliști de genul hidoaselor containere sparte din care curg deșeurile ce sunt amplasate în prezent în cartierele de blocuri.
Director, Petru CONSTANTINESCU

Amenzi de 425,1 milioane de lei pentru ilegaliștii din trafic
     În perioada 17-19 septembrie a.c., Serviciul Poliției Rutiere Alba în colaborare cu unitățile de poliție din teritoriu a organizat o acțiune pe linia combaterii și prevenirii accidentelor rutiere. Au fost aplicate 635 de sancțiuni contravenționale, din care 51 pentru pietoni și 41 pentru căruțași. Au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. Au fost aplicate amenzi în valoare de 425,1 milioane de lei. (N.I.T)
Gunoi pe străzi cu nume de flori
     La intersecția străzilor Toporașilor și Ghioceilor, din vecinătatea pieței de alimente situate în cartierul Cetate din Alba Iulia, a existat cândva un container pentru gunoiul menajer. Din păcate, vorbim la timpul trecut despre lada de gunoi pentru că ea a fost ridicată fără veste și dusă în altă parte. De atunci intersecția cu pricina a devenit un maidan în care sunt abandonate tot felul de ambalaje și resturi vegetale chiar în vecinătatea pieței de alimente unde curățenia și igiena trebuie să fie la ele acasă.
    Reamplasarea containerului ar scuti străzile florilor de imaginea dezolantă pe care o au acum. Poate edilii urbei vor face această corecție cât mai repede întrucât prin apropiere locuiește însuși pri­marul municipiului. (O.B.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.