Curier județean
"Teatru de revistă" la Alba Iulia
     Astăzi, (miercuri, 12 ianuarie 2005), în sala de dansuri a Casei de cultură a studenților din Alba Iulia, au loc două reprezentații cu spectacolul "Teatru de revistă", pus în scenă de grupul studențesc "Skepsis" al Universității "1 Decembrie 1918". Prima reprezentație a­re loc de la ora 18,00, iar cea de a doua de la ora 20,00. Spec­ta­colul este organizat în colaborare cu Casa de cultură a studenților, Crucea Roșie Română și Asociația "AS 2.000". Trebuie să recu­noaștem, cu toții, că e foarte multă vreme de când nu am mai văzut un spectacol de revistă în municipiul nostru, precum și faptul că stu­denții componenți ai grupului "Skepsis" și-au asumat cu toată serio­zitatea rolul de animatori ai vieții culturale albaiuliene.
    Sperăm ca entuziasmul lor să devină molipsitor, determinând a­cor­darea unei mai mari atenții actului cultural de către administrația locală. (I.H.)
Banii, ochiul dracului!
     În ziua de 5 ianuarie a.c., orele 13.00, la punctul Cetate pentru plata curentului, un bătrân pensionar, cu semipareză la picior și mâ­na dreaptă, a scăpat o bancnotă de 500.000 de lei pe lângă plasă. Banii erau destinați pentru plata telefonului. O doamnă ce completa un contract a văzut și, cu o îndemânare deosebită, și-a însușit banc­nota de 500.000 de lei a bătrânului. Ne întrebăm: oare crede doamna respectivă că Cel de Sus n-a văzut ce faptă "bună" a făcut?

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.