Curier județean
Către cetățenii orașului Cugir - Vinerea și ai celorlalte administrații locale
     Vă anunțăm cu regrete pentru dumneavoastră că interesele ad­mi­nistrației locale fiind mai presus de normalitatea firească a peri­oadei prin care trecem cu toții și a țelului la care cu toții ar trebui să visăm, respectiv integrarea în Uniunea Europeană, respectând nor­mele de mediu impuse de aceștia, vă anunțăm retragerea de pe ra­za orașului Cugir - Vinerea, începând cu aceia care la această dată nu și-au plătit prestația.
    Totodată anunțăm toate primăriile de pe raza unde societatea de­servește populația și societățile comerciale, cu serviciul colectării res­turilor menajere și industriale, că începând cu 24.01.2005 se vor începe rezilierile după cum urmează:
    -cu localitățile cele mai îndepărtate de Alba Iulia, respectiv de sediul societății;
    -cu răii platnici;
    -cu străzile unde numărul abonaților este sub 70%;
    -cu străzile unde drumurile sunt rele, respectiv desfundate.
    Pentru măsura ce o vom lua ne va părea rău după beneficiarii fi­deli, după toți clienții pe care îi deservim, dar din motive obiective, res­pectiv de organizare, investiții, amortizări, va trebui să reziliem con­tractele.
    Ne pare rău pentru hotărârea luată de noi, ținând cont că im­pli­carea noastră în acest domeniu a început încă din 1997, când unii din administrațiile locale și județene nici nu visau să ajungă pe acele scaune unde sunt acum, nicidecum implementarea unui serviciu mo­dern, european, cum am încercat noi să îl facem, dar fără ajutorul acestora și al cetățeanului nu este posibil.
    Am înțeles mesajul intereselor de a aduce investitori de afară, iar noi, firmele românești să ne închidem porțile chiar și acolo unde societățile funcționau, și funcționau mai mult pentru interesele ce­tă­țeanului și ale administrației.
    Domnilor (cu interese) ce treceți peste obligația de a respecta ce­tățeanul care v-a ales, opriți-vă sau demisionați și lăsați pe alții să res­pecte legea pe care dumneavoastră o pomeniți din când în când pentru a vă favoriza poziția, averea, buzunarul.
Conducerea societății SC Salprest SA Alba Iulia

21 de cabinete medicale vor fi concesionate
     21 de cabinete medicale vor fi concesionate în aceste zile de că­tre Consiliul Județean Alba, ne-a informat directorul Direcției Teh­nice, ing. Dan Popescu. Este vorba de spațiile de pe străzile A­lexandru Vaida Voievod (fostă Mușețelului) și Lucian Blaga. Supra­fața totală concesionată este 560 de metri pătrați. Medicii conce­sionari vor plăti în medie 28 de Euro anual pentru fiecare metru pă­trat.(F.R.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.