Prima pagină Ediția din: 18.3.2005
Eurom Bank a inaugurat oficial noul sediu al sucursalei Alba Iulia
     Eurom BankÎn cursul zilei de ieri, Eurom Bank S.A. a inaugurat într-un cadru festiv noul sediu al Sucursalei Al­ba Iulia. La festivitate au fost pre­zenți președintele Consiliului de Administrație al Eurom Bank, A­vi­tal Benesh, directorul general adjunct, Ion Popovici și doamna Liliana Văcaru, directorul general al Sucursalei Alba Iulia. Prin no­ua locație din strada Piața Iuliu Maniu nr.17 (lângă fostul sediu al BNR din centrul orașului), Sucursala Eurom Bank Alba Iulia își în­tâmpină clienții într-un spațiu nou și modern, dar și prietenos, cu per­sonal bine pregătit și amabil, atent la nevoile și dorințele cli­en­ților. Directorul general al Sucursalei Alba Iulia a Eurom Bank este un bancher cu experiență în mediul bancar de 12 ani și este doctor în finanțe-bănci. Programul de lucru al Sucursalei Alba Iulia este de luni până vineri între orele 9,00-17,00, iar ATM - ul este la dispoziția clienților non-stop. "Pentru că este luna femeilor, Eurom Bank oferă persoanelor fizice posibilitatea de a constitui un depozit în valută cu dobândă anuală fixă avantajoasă de 5 la sută pentru USD și 4,75 la sută pentru EUR pe o perioadă de 6 luni, iar pentru toate doamnele și domnișoarele care-și constituie acest tip de depozit, banca oferă pachetul promoțional «Primăvara mea», ce include un Digipass gratuit pentru accesul la Internet Banking, cât și emiterea gratuită a unui Master Card Magnum", a anunțat la inaugurarea noului sediu doamna Liliana Văcaru. Eurom Bank este o bancă comercială pri­vată cu capital străin, condusă de bancheri români și israelieni, cu o bogată experiență în domeniul bancar. Totodată, Eurom Bank este una din puținele bănci românești care a renunțat la aplicarea unor comisioane pentru servicii precum deschiderea de conturi, depu­ne­rea de numerar în lei sau valută, retragerea numerarului (la termenul stabilit), schimb valutar, operațiuni interbancare de încasări și plăți fără numerar (în cadrul unităților Eurom Bank). De anul trecut ac­ți­unile acestei bănci, cu un capital de aproape 400 de miliarde de lei, au fost cotate la bursa electronică RASDAQ.
Florin ROMAN

Grav accident de muncă la Blaj
     Miercuri, 16 martie, administratorul unei societăți comerciale din Blaj i-a sesizat pe polițiștii blăjeni că, în jurul orei 11.00, la so­cietatea la care lucrează s-a produs un accident de muncă. Vasile Barbu (59 de ani), din Blaj, tractorist la S.C. APA CTTA Blaj, în timp ce conducea un ifron pe strada Gheorghe Barițiu din municipiu, a efectuat o manevră de viraj la dreapta pentru a intra în curtea soci­etății. Din cauze încă necunoscute autovehicolul a rămas fără frâne, iar șoferul nemaiputând controla ifronul a accidentat patru angajate care se aflau lângă poartă, în pauza de masă. În urma impactului Angelica Moldovan în vârstă de 39 de ani a fost grav accidentată și transportată de urgență la Spitalul municipal Blaj. Femeia a fost diag­nosticată cu traumatism prin strivire, fractură deschisă femur drept cu deplasare, ulterior fiind transferată la Spitalul județean Si­biu, secția Neurochirurgie. Celelalte trei angajate, respectiv Carmen Muntean (37 de ani), din Blaj, Monica Costea (42 de ani), din Mâ­nărade și Ileana Jidveian (33 de ani), din Tiur, au suferit leziuni u­șoare, fiind în afara oricărui pericol. În continuare cercetările vor fi efectuate de către organele abilitate cărora li se alătură și inspectori ai ITM Alba, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs ac­cidentul de muncă. (L.I.)
Ex-deputatul Constantin Selagea se vrea vicepreședinte
     Fostul deputat și vicepreședinte al PSD Alba, Constantin Sela­gea, ne-a declarat ieri că va candida pentru o funcție de vice­pre­șe­dinte al organizației județene a fostului partid de guvernământ. "Cred că experiența acumulată și lucrurile bune pe care le-am făcut pentru moți, dar și pentru locuitorii județului Alba, și amintesc aici doar adu­cerea Programului SAMTID în județ, mă îndreptățesc să candidez și să fiu susținut de colegi", a declarat ex-deputatul Selagea.(F.R.)
Adrian Radu - șef interimar la Poliția Comunitară Alba Iulia
     Recent înființată Poliția Comunitară Alba Iulia are de miercuri și o căpetenie, ne-a informat viceprimarul municipiului Ioan Bogățan. Es­te vorba despre Adrian Radu, fost colonel în cadrul IPJ Alba și fost angajat al unei firme private pe care însă a părăsit-o pentru a reveni la prima sa meserie, chiar dacă sub alt "stăpân". Adrian Radu a fost numit interimar la șefia Poliției Comunitare, până la organizarea con­cursului, în termen de 60 de zile. (A.D.)

Sus
© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.