Curier județean
La ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii "Centru"
Președintele CJ Alba va susține turismul județean
     Mâine, 13 aprilie, la Târgu-Mureș se va desfășura ședința ordi­nară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională al Regiunii "Centru", la care va participa și președintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Pe or­dinea de zi a ședinței se află, printre altele, și un subiect care interesează județul Alba în mod deosebit: Conferința internațională de turism ce va avea loc la Sovata în luna iunie a acestui an. "Turismul reprezintă pentru județul Alba una dintre prioritățile de dezvoltare, atenția noastră fiind îndreptată către realizarea unei o­ferte turistice de calitate, care să poată fi integrată la nivel regional, național, dar și internațional", a spus președintele Ion Dumitrel.
    Conferința este prevăzută în luna iunie, la Sovata, fiind organi­zată de ADR Centru. Scopul acestei reuniuni constă în găsirea unor elemente de identitate regională prin intermediul turismului, schimbul de bune practici între regiunile și organizațiile implicate în Proiectul IDEQUA și nu numai, precum și identificarea de soluții pentru o mai bună promovare a turismului regional.
    Vor fi invitați să participe, alături de partenerii din cadrul Pro­iectului IDEQUA, reprezentanții autorităților locale și județene din Regiunea Centru, reprezentanții organizațiilor din regiune implicate în dezvoltarea turismului, reprezentanți ai autorităților naționale care acționează în sfera turismului precum și alți parteneri.
    Președintele Ion Dumitrel va mai participa la o întâlnire preli­minară a președinților de Consilii Județene din Regiunea Centru, ce va avea loc astăzi, 12 aprilie, reuniune pe agenda căreia cel mai important punct este discutarea Planului de Instruire pentru actorii regionali pentru implementarea viitoarelor investiții co-finanțate din Fondurile Structurale, ce vor fi disponibile României după aderarea sa la UE.
Florin ROMAN

În direct cu Primăria Sebeș
     Începând cu data de 11 aprilie 2005, cetățenii municipiului Sebeș pot intra gratuit în legătură directă cu primăria pentru a-și rezolva problemele de competența administrației locale: reclamații, sesizări, petiții. Numărul de telefon de tip tel-verde, gratuit pentru cetățeni este: 0 800 800 711. Aceste mesaje vor fi preluate de re­prezentanți ai Primăriei Sebeș și repartizate spre soluționare com­partimentelor de specialitate în cadrul orelor de program și de către un robot non-stop în afara orelor de program. Compartiment Relații Publice și Integrare Europeană
Cons. jr. Ionela MAXIM

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.