Curier județean
Alegeri cu realeși la PNL
     * Cugir. Directorul general al Romtehnica, ing. Mihai Nicușor, a fost reales la sfârșitul săptămânii trecute președinte al PNL Cugir. El este unul dintre cei mai longevivi președinți de organizații ju­dețene. Cel mai probabil, la conferința județeană, Mihai Nicușor va candida pentru un nou mandat de vicepreședinte.(F.R.)
    *Blaj. La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc Conferința de alegeri a PNL Blaj la care au participat ministrul Teodor Atanasiu, președintele PNL Alba, Cosmin Covaciu, prefectul județului, depu­tatul Tiberiu Bărbulețiu, Dan Coriolan Simedru - vicepreședinte al Biroului permanent județean, Florin Mărginean - vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, Dorel Călian, directorul Direcției pentru Agricultură Alba, dr. Ion Munteanu, directorul Direcției Sanitare Alba, Traian Șerban, membru al biroului județean PNL Aiud, Horațiu Josan, primarul orașului Aiud, Gheorghe Tudose, consilier județean și Călin Crișan. După numărarea voturilor, dr. Duma Ion a fost reales președintele organizației PNL Blaj cu majoritate de voturi (doar 7 membri au votat împotrivă), care împreună cu cei 3 vice­pre­ședinți va conduce organizația. (A.R.)
    *Abrud. În ziua de 17.04. 2005, la sediul P.N.L. din orașul A­brud, s-a desfășurat Adunarea Generală de alegeri a Organizației P.N.L.. Cu acest prilej au participat personalități de la nivel județean - vicepreședinții Consiliului Județean Alba, d-nii Dan Coriolan Simedru și Florin Mărginean, deputatul PNL de Alba- dl. Tiberiu Bărbulețiu, consilierul județean PNL - dl. Nicolae Furdui Iancu, dl. Silviu Ponoran - membru în biroul permanent PNL Alba și primarul orașului Zlatna, precum și alte cadre de la nivelul Organizației PNL -Alba. În funcția de președinte a fost ales unicul candidat dl. Lucian Vasilache, cu o mare majoritate de voturi. Ca vicepreședinți au fost aleși d-nii Liviu Ardeleanu - viceprimarul orașului Abrud și Nicolae Cioara - consilier local. În funcția de secretar și trezorier al or­ga­nizației a fost ales dl. Dorel Pașca. Lucrările adunării s-au des­fășurat într-o deplină atmosferă liberală democratică. (I.R.)
Femeie încolțită de câini
     Viorica Aleman în vârstă de 67 de ani, din Boz, în timp ce se deplasa pe ulița satului a fost atacată și mușcată, în dreptul imo­bilului cu numărul 13, de 3 câini ciobănești. Proprietarul animalelor, Ioan Băieșu, a lăsat poarta casei deschisă, iar câinii, probabil văzând în Viorica Aleman un dușman și simțindu-și domeniul în pericol, au tăbărât pe biata femeie care cu greu a scăpat din colții fiarelor. Victima a fost transportată la spital, unde de altfel a și rămas internată, fiind diagnosticată cu plăgi multiple pe partea dreaptă a corpului. În cazul în care femeia va depune plângere, proprietarul animalelor poate fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. (L.I.)

Sus

© Copyright S.C. Unirea Pres S.R.L.
Toate drepturile rezervate.